Je kunt coaching inzetten omdat je (zonder aanleiding) graag wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je kunt coaching inzetten omdat je ergens last van hebt.

  • Zit je onzekerheid je in de weg?
  • Heb je moeite met veranderingen of last van keuzestress?
  • Sta je altijd voor de ander klaar, maar hoe zit het eigenlijk met jou?
  • Vraag jij je af hoe het komt dat je altijd zo streng voor jezelf bent?
  • Vind je het lastig om je grenzen aan te geven of voor jezelf op te komen?
  • Is de kwetsbaarheid van een ander mooi, maar die van jezelf lastig?

Dit zijn enkele (ja er zijn er nog veel meer!) thema’s waarvoor mensen in coaching gaan. Mocht je iets herkennen dan weet je nu ook dat je echt niet de enige bent…

Wat leeft er in jou? Wat wil jij? Waar wil je heen?

We leven in een tijd waarin we veel van onszelf vragen en er veel van ons gevraagd wordt. We moeten presteren, alle ballen in de lucht houden, zowel op het werk als thuis. We nemen nauwelijks de tijd om stil te staan bij wat ons (onbewust) bezig houdt – of wat ons weerhoudt om datgene te doen wat we het liefste doen.

Hoe zou het zijn als je echt contact kunt maken met wat er leeft in jou?

Wat zou het kunnen betekenen als je voelt waar je blij van wordt en weet wat je wilt?

Stel je voor hoe jouw leven eruit zou zien is als je niet altijd groot, sterk en stoer hoeft te zijn en je kunt ervaren de kracht in jouw kwetsbaarheid zit?

Ik ontdekte tijdens de coaching dat ik niet alles hoef te doen wat ik kan, daardoor voel ik me een stuk vrijer

Bij mij in de coaching ontdek je wat je belemmert om ontspannen te leven of je zelfverzekerd te voelen. Je leert je balans te (her)vinden, grenzen te stellen en keuzes te maken. Ontdek welke patronen, overtuigingen en oordelen jou weghouden van jezelf. Door aanvaarding van wat er leeft in jou en je bewust te worden van innerlijke conflicten krijg je regie over je eigen leven.

Je ervaart hoe het is om dichtbij jezelf te zijn en jouw energie gaat weer stromen. Dat brengt je rust en er is weer ruimte voor plezier en dat straal je uit!

Het coachingstraject kan een beetje spannend zijn maar is vooral leuk en boeiend. Je reflecteert op jezelf en komt tot inzichten. Je leert jezelf beter kennen en met deze nieuwe kennis over jezelf heb je de vrijheid om weer nieuwe keuzes te maken. Hoe fijn is dat!

Coaching hoeft niet zwaar, groots en meeslepend te zijn

In de coaching begeleid ik je op een afwisselende manier in dit ontwikkelingsproces. Ik stel je vragen, intuïtief, soms een beetje direct en graag met humor. Ik hou je liefdevol een spiegel voor. Ik bied je structuur en houvast zodat jij met behulp van onze gesprekken en oefeningen tot inzichten kunt komen en die verandering kunt inzetten die jij graag wilt. We gaan de diepte in als dat nodig is. Coaching hoeft niet zwaar, groots en meeslepend te zijn. De grootste effecten zitten vaak in het kleine. We zijn het een beetje kwijt geraakt om daar naar te kijken. Tijdens de sessies heb je daar de ruimte en tijd voor.

Plan nu je kennismaking in!
Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en verkennen we wat er leeft in jou. Wat is jouw coachingsvraag? Wat zou je willen leren of waarin wil je groeien? Samen bekijken we of jouw vraag en mijn coaching bij elkaar passen.

De duur van een traject is ca. 5- 10 sessies. Ik werk vanuit Hoorn en Amsterdam. Online coaching is ook mogelijk.

Kosten en vergoedingen.