Krijg het helder!

Sparringsgesprek

Hoe fijn is het om eens te kunnen sparren over belangrijke dingen die spelen in jouw leven of vrij je hart te luchten bij een onafhankelijk persoon?

Tijdens het sparringsgesprek kun jij in een onafhankelijke omgeving je ideeën over een situatie te verkennen; je standpunten uit te proberen of zelfs hiermee te oefenen.

Duur: 1,5 uur

Inzichtgesprek

Twee weten meer dan 1

Je hebt een vol hoofd, het maalt een beetje. Gedachten die steeds terugkeren… Je weet eigenlijk wel dat je daar iets mee wil, maar hoe dan?

Het inzichtgesprek kan je ondersteunen om helderheid te krijgen over jouw huidige situatie en de mogelijkheden om er verandering in te brengen.

Duur: 1,5 uur

Nu écht iets doorbreken

Coachingstraject

  • Hoe zou het zijn als je echt contact kunt maken met wat er leeft in jou?
  • Wat zou het kunnen betekenen als je voelt waar je blij van wordt en weet wat je wilt?
  • Stel je voor hoe jouw leven eruit zou zien is als je niet altijd groot, sterk en stoer hoeft te zijn en je de kracht kunt ervaren die in jouw kwetsbaarheid zit?

Bij mij in de coaching ontdek je in 5-10 gesprekken op een afwisselende manier wat je belemmert om ontspannen te leven of je zelfverzekerd te voelen. Je leert je balans te (her)vinden, grenzen te stellen en keuzes te maken. Je ontdekt welke patronen, overtuigingen en oordelen jou weghouden van jezelf.

meer over coaching

Duur: 1,5 uur per gesprek