“There is freedom
waiting for you,
On the breezes of the sky,
And you ask
“What if I fall?”
Oh but my darling,
What if you fly?”

We leven in een tijd waarin we veel van onszelf vragen en er veel van ons gevraagd wordt. We moeten presteren, alle ballen in de lucht houden, zowel op het werk als thuis. We nemen nauwelijks de tijd om stil te staan bij wat ons (onbewust) bezig houdt – of wat ons weerhoudt om datgene te doen wat we het liefste doen.

Waarvoor kun je bij mij terecht? 

 • Meer voelen, minder denken; meer plezier ervaren;
 • Bij jezelf blijven in contact met anderen;
  minder hoge eisen aan jezelf stellen.
 • Als je vastloopt en in beweging wilt komen, maar je het lastig vindt om die eerste stap te zetten;
 • Meer balans ervaren en ontspannen functioneren;
 • Leren je grenzen beter te voelen en aan te geven;
 • Als je een luide kritische stem hebt;
  Je wilt meer zelfvertrouwen en genieten.
 • Als je je onzeker voelt, je graag zichtbaarder wilt worden;
 • Inzicht en handvatten in hoe je je batterij weer kunt opladen en hoe je goed voor jezelf zorgt;
 • Als je wilt reflecteren op je eigen ontwikkeling;
 • En ook als jouw vraag een mix is van alles hierboven: van harte welkom!

Ik ontdekte dat ik niet alles hoef te doen wat ik kan,
daardoor voel ik me een stuk vrijer

Leerkracht Basisonderwijs
 • Hoe zou het zijn als je echt contact kunt maken met wat er leeft in jou?
 • Wat zou het kunnen betekenen als je voelt waar je blij van wordt en weet wat je wilt?
 • Stel je voor hoe jouw leven eruit zou zien is als je niet altijd groot, sterk en stoer hoeft te zijn en je de kracht kunt ervaren die in jouw kwetsbaarheid zit?

Bij mij in de coaching ontdek je wat je belemmert om ontspannen te leven of je zelfverzekerd te voelen. Je leert je balans te (her)vinden, grenzen te stellen en keuzes te maken. Je ontdekt welke patronen, overtuigingen en oordelen jou weghouden van jezelf. Door aanvaarding van wat er leeft in jou en je bewust te worden van innerlijke conflicten krijg je regie over je eigen leven.

Ervaar hoe het is om dichtbij jezelf te zijn
en hoe jouw energie weer gaat stromen

Het coachingstraject kan een beetje spannend zijn maar is vooral leuk en boeiend. Je reflecteert op jezelf en komt tot inzichten. Je leert jezelf beter kennen en met deze nieuwe kennis over jezelf heb je de vrijheid om weer nieuwe keuzes te maken. Hoe fijn is dat!

Coaching hoeft niet zwaar, groots en meeslepend te zijn

In de coaching begeleid ik je op een afwisselende manier in dit ontwikkelingsproces. Ik stel je vragen, intuïtief, soms een beetje direct en graag met humor. Ik hou je liefdevol een spiegel voor. Ik bied je structuur en houvast zodat jij met behulp van onze gesprekken en oefeningen tot inzichten kunt komen en die verandering kunt inzetten die jij graag wilt. We gaan de diepte in als dat nodig is. Coaching hoeft niet zwaar, groots en meeslepend te zijn. De grootste effecten zitten vaak in het kleine. We zijn het een beetje kwijt geraakt om daar naar te kijken. Tijdens de sessies heb je daar de ruimte en tijd voor.

Voor wie?  
Professionals,ondernemers/ZZP-ers en leidinggevenden die met werk- en levensvragen aan de slag willen en zich willen richten op hun professionele en/of persoonlijke ontwikkeling. Ik coach mensen die werken in heel diverse beroepen en werkgebieden, Dit varieert van zakelijke,  financiële dienstverlening en overheid tot aan zorg, onderwijs en hulpverlening. Jongeren en studenten verwijs ik graag door naar een collega.

Overige informatie
Een sessie duurt 60-75 minuten. Ik ontvang je graag in mijn coachruimte in Hoorn, maar we kunnen ook afspreken in het Coachhuis in Amsterdam of Alkmaar. 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en hanteer hun ethische code en klachtenreglement.

Vergoeding
Werkgevers zien steeds vaker het belang in van persoonlijke ontwikkeling. Grote kans dat in jouw CAO een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen. Dit bedrag is voor jou gereserveerd door je werkgever. Na overleg met je werkgever kan dit bedrag vrij besteed worden aan coaching. Ook sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden coaching. Check je vergoedingenoverzicht hiervoor.