“There is freedom
waiting for you,
On the breezes of the sky,
And you ask
“What if I fall?”
Oh but my darling,
What if you fly?”

We leven in een tijd waarin we veel van onszelf vragen en er veel van ons gevraagd wordt. We moeten presteren, alle ballen in de lucht houden, zowel op het werk als thuis. We nemen nauwelijks de tijd om stil te staan bij wat ons (onbewust) bezig houdt – of wat ons weerhoudt om datgene te doen wat we het liefste doen.

Coaching kan helpen als je

  • onzekerheid je in de weg zit;
  • moeite hebt met veranderingen;
  • last hebt van keuzestress;
  • altijd voor de ander klaarstaat, maar jezelf nog wel eens vergeet;
  • je afvraagt waarom je zo streng bent voor jezelf;
  • moeite hebt met grenzen aangeven;
  • kwetsbaarheid van een ander mooi vindt, maar die van jezelf lastig

Maar ook als je, zonder directe aanleiding aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken helpt coaching je verder!

Ik ontdekte dat ik niet alles hoef te doen wat ik kan,
daardoor voel ik me een stuk vrijer

Leerkracht Basisonderwijs
  • Hoe zou het zijn als je echt contact kunt maken met wat er leeft in jou?
  • Wat zou het kunnen betekenen als je voelt waar je blij van wordt en weet wat je wilt?
  • Stel je voor hoe jouw leven eruit zou zien is als je niet altijd groot, sterk en stoer hoeft te zijn en je de kracht kunt ervaren die in jouw kwetsbaarheid zit?

Bij mij in de coaching ontdek je wat je belemmert om ontspannen te leven of je zelfverzekerd te voelen. Je leert je balans te (her)vinden, grenzen te stellen en keuzes te maken. Je ontdekt welke patronen, overtuigingen en oordelen jou weghouden van jezelf. Door aanvaarding van wat er leeft in jou en je bewust te worden van innerlijke conflicten krijg je regie over je eigen leven.

Ervaar hoe het is om dichtbij jezelf te zijn
en hoe jouw energie weer gaat stromen

Het coachingstraject kan een beetje spannend zijn maar is vooral leuk en boeiend. Je reflecteert op jezelf en komt tot inzichten. Je leert jezelf beter kennen en met deze nieuwe kennis over jezelf heb je de vrijheid om weer nieuwe keuzes te maken. Hoe fijn is dat!

Coaching hoeft niet zwaar, groots en meeslepend te zijn

In de coaching begeleid ik je op een afwisselende manier in dit ontwikkelingsproces. Ik stel je vragen, intuïtief, soms een beetje direct en graag met humor. Ik hou je liefdevol een spiegel voor. Ik bied je structuur en houvast zodat jij met behulp van onze gesprekken en oefeningen tot inzichten kunt komen en die verandering kunt inzetten die jij graag wilt. We gaan de diepte in als dat nodig is. Coaching hoeft niet zwaar, groots en meeslepend te zijn. De grootste effecten zitten vaak in het kleine. We zijn het een beetje kwijt geraakt om daar naar te kijken. Tijdens de sessies heb je daar de ruimte en tijd voor.

Overige informatie
Een sessie duurt ongeveer 60-75 minuten. Ik ontvang je graag in mijn coachruimte in Hoorn, maar we kunnen ook afspreken in het Coachhuis in Amsterdam of Alkmaar. Tevens is online coaching of een combinatie van live/online mogelijk. 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en hanteer hun ethische code en klachtenreglement.

Vergoeding
Werkgevers zien steeds vaker het belang in van persoonlijke ontwikkeling. Grote kans dat in jouw CAO een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen. Dit bedrag is voor jou gereserveerd door je werkgever. Na overleg met je werkgever kan dit bedrag vrij besteed worden aan coaching. Ook sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden coaching. Check je vergoedingenoverzicht hiervoor.